Here is the Mission To Sydney Song Lyrics in Tamil / English. Select any below option.
Mission To Sydney Lyrics in English
Film / Album : Singam 3
Lyrics Writer : Lady Kash
Singer : Lady Kash
Music by : Harris Jayaraj
Female : Ena gana gana smack up
Ini nava nava match up
Eva thava thava trap up
Ema gama gama got up
Male : Roaring lion
Daring lion
Soaring lion
Rocking lion
Female : Wanna wanna waanna higher
Gonna gonna gonna fire
Gotta gotta gotta near
Never never never fear
Male : Yo yo
Sydney mission
Yo yo
Own decision
Yo yo
Has the vision
Yo yo
For the nation
Male : Kadal thaandi vanthaanae
Kaattraaga sendraanae
Gana neram nindraanae
Confirmaai velvaanae
Male : Ena gana gana roaring lion
Ini nava nava daring lion
Eva thava thava soaring lion
Ema gama gama rocking lion (2)
Female : Re re re reloading
Re re reloading
Big badder boss boom boom
Bullet on a zoom
Flew in to sydney
A new direction
Got it all locked down
None to question
Female : Didgeridoo
If you know who
He could do it solo
What it takes two
Gonna leave a trail
In new south wales
Kangaroo kicks this
Man is so sleek
Female : Ragha dhaga dhaga
Ragha dha dha
Ragha dhaga dhaga
Ragha dha dha (4)
Male : Roaring lion daring lion
Mission To Sydney Paadal Varigal in Tamil
Movie / Album : Singam 3
Lyrics Writer : Lady Kash
பாடகி : லேடி காஷ்
இசையமைப்பாளர் : ஹரிஸ் ஜெயராஜ்
பெண் : என கன கன
ஸ்மக் அப் இனி நவ
நவ மேட்ச் அப் எவ
தவ தவ ட்ரப் அப் எம
கம கம காட் அப்
ஆண் : ரோரிங் லயன்
டரிங் லயன் சோரிங்
லயன் ராக்கிங் லயன்
பெண் : வான்னா வான்னா
வான்னா ஹையர் கோன்னா
கோன்னா கோன்னா பையர்
கோட்டா கோட்டா கோட்டா
நியர் நெவர் நெவர் நெவர்
பியர்
ஆண் : யோ யோ சிட்னி
மிஷன் யோ யோ ஓன்
டிசிஷன் யோ யோ ஹஸ்
தி விஷன் யோ யோ பார்
தி நேஷன்
ஆண் : கடல் தாண்டி
வந்தானே காற்றாக
சென்றானே கன நேரம்
நின்றானே கன்பார்மாய்
வெல்வானே
ஆண் : என கன கன
ரோரிங் லயன் இனி
நவ நவ டரிங் லயன்
எவ தவ தவ சோரிங்
லயன் எம கம கம
ராக்கிங் லயன் (2)
பெண் : ரி ரி ரி ரிலோடிங்
ரி ரி ரிலோடிங் பிக் படர்
பாஸ் பூம் பூம் புல்லெட்
ஆன் எ ஜூம் ப்ளு இன்
டு சிட்னி எ நியூ டைரக்ஷன்
காட் இட் ஆல் லாக்ட்
டவுன் நன் டு கொஸ்டீன்
பெண் : டிட்ஜெரிடூ இப்
யூ நோ ஹூ ஹி குட் டு
இட் சோலோ வாட் இட்
டேக்ஸ் டு கோன்னா லீவ்
எ ட்ரைல் இன் நியூ சவுத்
வாலேஸ் கங்காரு கிக்ஸ்
திஸ் மேன் இஸ் சோ
ஸ்லீக்
பெண் : ரக தக தக
ரக தா தா ரக தக தக
ரக தா தா (4)
ஆண் : ரோரிங் லயன்
டேரிங் லயன்
Mission To Sydney Lyrics in English
Mission To Sydney Varigal in Tamil
Other Song in Singam 3 Album
Browse the complete film Singam 3 songs lyrics.
Movie | Singam 3 |
Music Director | Harris Jayaraj |
Lyricist | Lady Kash |
Singer | Lady Kash |
Lyrics Added by: Allakukiniyan
Contents
Find the tamil lyrics. Share any particular song name or movie name, we will update its song lyrics within a week. Did we missed anything? Please let u know, via the contact form.
We are looking for a passionate movie lovers to join our team. Just update song lyrics & Get rewarded for the work. Leave a request in the contact form.