Singam Dance Lyrics

Here is the Singam Dance Song Lyrics in Tamil / English. Select any below option.


Singam Dance Lyrics in English

Film / Album : Singam 2

Lyrics Writer : Viveka

Singers : Devi Sri Prasad, Baba Sehgal , Sharmila

Music by : Devi Sri Prasad

Male : Yo… this is the chance Lets do singam dance

Male : Every body put your Handsup , say Welcome to valantine’s day Do the roll , pump up the beat On the floor , say repeat Repeat repeat repeat

Male : Repeat aahaaa

Male : Every body put your Handsup , say Welcome to valantine’s day This is the day for romance baby so

Male : Lets sing , dance Its singam dance Its singam dance

Female : Hoi sunday..monday..tuesday Wednesday Thursday..friday..saturday

Female : Ettaam naalaai Vendum vendum Weekly oru valantine’s day

Female : Ye kaadhal ennaku Muthikichu muthikichu Happy bp thothikichu thothikichu L o v e ezhuthukulla ellaam irukiradhae

Female : Lets sing , dance Its singam dance Male : Lets sing , dance Its singam dance Female : Lets sing , dance

Chorus : Aah ….aah

Male : Summer… winter… Spring , autumn Ovvoru naatilum change aagum Kaadhal pookum season mattum Ellaa oorilum ondraagum

Male : Hey eyes-um eyes-um Ottikichu ottikichu Ada heartum heartum Muttukichu muttukichu Azhage unnai thedi vandhen I love u sollu… Female : I love you

Male : Lets sing , dance Hey its singam dance Female : Lets sing , dance Male : Its singam dance Lets sing , dance

Male : Every body put your Handsup , say Welcome to valantine’s day Do the roll , pump up the beat On the floor , say repeat


Singam Dance Paadal Varigal in Tamil

Movie / Album : Singam 2

Lyrics Writer : Viveka

பாடகர்கள் : தேவி ஸ்ரீ பிரசாத், பாபா சேகள் மற்றும் ஷர்மிளா

இசையமைப்பாளர் : தேவி ஸ்ரீ பிரசாத்

ஆண் : யோ……திஸ் இஸ் தி சான்ஸ்
லெட்ஸ் டூ சிங்கம் டான்ஸ்

ஆண் : Every body put your
Handsup , say
Welcome to valantine’s day
Do the roll , pump up the beat
On the floor , say repeat
Repeat repeat repeat

ஆண் : ரிப்பீட் ஆஹா

ஆண் : Every body put your
Handsup , say
Welcome to valantine’s day
This is the day for romance baby so

ஆண் : லெட்ஸ் சிங் அண்ட் டான்ஸ்
இட்ஸ் சிங்கம் டான்ஸ்
இட்ஸ் சிங்கம் டான்ஸ்

பெண் : ஹோய் சன்டே மன்டே டூஸ்டே
வெனஸ்டே
தேர்ஸ்டே பிரைடே சேட்டர்டே

பெண் : எட்டாம் நாளாய்
வேண்டும் வேண்டும்
வீக்லி ஒரு வேலன்டைன்ஸ்டே

பெண் : ஏ காதல் எனக்கு
முத்திகிச்சு முத்திகிச்சு
ஹேப்பி பிபி தொத்திகிச்சு தொத்திகிச்சு
எல் ஓ வி ஈ எழுத்துக்குள்ள
எல்லாம் இருகிறதே

பெண் : லெட்ஸ் சிங் அண்ட் டான்ஸ்
இட்ஸ் சிங்கம் டான்ஸ்
ஆண் : லெட்ஸ் சிங் அண்ட் டான்ஸ்
இட்ஸ் சிங்கம் டான்ஸ்
பெண் : லெட்ஸ் சிங் அண்ட் டான்ஸ்

குழு : ஆஅஹ்….ஆஹ்…..

ஆண் : சம்மர்….வின்டர்…..
ஸ்பிரிங்….அண்ட் Autumn
ஒவ்வொரு நாட்டிலும் சேன்ஜ் ஆகும்
காதல் பூக்கும் சீசன் மட்டும்
எல்லா ஊரில்லும் ஒன்றாகும்

ஆண் : ஹேய் ஐஸ்சும் ஐஸ்சும்
ஒட்டிக்கிச்சு ஒட்டிக்கிச்சு
அட ஹார்ட்டும் ஹார்ட்டும்
முட்டிகிச்சு முட்டிகிச்சு
அழகே உன்னை தேடி வந்தேன்
ஐ லவ் யு சொல்லு….
பெண் : ஐ லவ் யு…..

ஆண் : லெட்ஸ் சிங் அண்ட் டான்ஸ்
ஹேய் இட்ஸ் சிங்கம் டான்ஸ்
பெண் : லெட்ஸ் சிங் அண்ட் டான்ஸ்
ஆண் : இட்ஸ் சிங்கம் டான்ஸ்
லெட்ஸ் சிங் அண்ட் டான்ஸ்

ஆண் : Every body put your
Handsup , say
Welcome to valantine’s day
Do the roll , pump up the beat
On the floor , say repeat



Singam Dance Lyrics in English

Singam Dance Varigal in Tamil

Other Song in Singam 2 Album

Browse the complete film Singam 2 songs lyrics.

Movie Singam 2
Music Director Devi Sri Prasad
Lyricist Viveka
Singer Baba Sehgal, Devi Sri Prasad, Sharmila

Lyrics Added by: Maruthan

Contents

Find the tamil love song lyrics in english. Share any particular song name or movie name, we will update its song lyrics within a week. Did we missed anything? Please let u know, via the contact form.

We are looking for a passionate movie lovers to join our team. Just update song lyrics & Get rewarded for the work. Leave a request in the contact form.