You Are A Fighter Lyrics

Here is the You Are A Fighter Song Lyrics in Tamil / English. Select any below option.


You Are A Fighter Lyrics in English

Film / Album : Captain

Lyrics Writer : Madhan Karky

Singers : Nikhitha Gandhi , Christopher Stanley

Music by : D. Imman

Lyrics by : Madan Karky

Male : Troopers isn’t this your day
Isn’t this the only way
Victory await s you what say

Female : Bat bat battle fragrance
Eternal battle fragrance
Blooming bomb meadows
Fuming hearts around ya

Female : Dare dare daring ignorance
Wearing your daring ignorance
Booming dark fire
Gloomy skies above ya!

Female : Oh no one to lead ya
You are your leader
Endings won’t matter
Show you’re a fighter

Female : Don’t surrender
You’re the monster hunter
Slay the predator

Both : You are a fighter
What’s your destiny
You are a soldier
Who’s your enemy

Both : You are a fighter
Where’s your armoury
You are a soldier
Write your history

Female : Aaa a aaah aaaa…(3)

Male : You are a fighter
You are a soldier

Male : Let your shields get stronger
Let your tribe live longer
Nothing can stop you what say

Female : Bat bat battle fragrance
Eternal battle fragrance
Blooming bomb meadows
Fuming hearts around ya

Female : O dare dare daring ignorance
Wearing your daring ignorance
Booming dark fire
Gloomy skies above ya

Female : Oh no one to lead ya
You are your leader
Endings won’t matter
Show you’re a fighter

Female : Don’t surrender
You’re the monster hunter
Slay the predator

Both : You are a fighter
What’s your destiny
You are a soldier
Who’s your enemy

Both : You are a fighter
You are a soldier

Female : Bend in the woods , camouflage
As a tree as a leaf
As still as a stone
You are amidst a sabotage
Feel the heet feel the chill
Feel it in your bone

Female : Danger loves you from the start
And your bullet’s waiting for a heart
Roses lay ain’t in your path

Female : Thornes are adlaze in your wrath
In a way this fight will meet the end today
Let’s make our enemies meet their
God today
God today

Female : As I walk with you
It’s victory that I see
As I promised you
The next round beer’s on me

Female : Roast the foe
Melt the snow
Let’s toast later

Both : You are a fighter
What’s your destiny
You are a soldier
Who’s your enemy

Both : You are a fighter
Where’s your armoury
You are a soldier
Write your history

Female : Aaa a aaah aaaa…(3)
You are a fighter…


You Are A Fighter Paadal Varigal in Tamil

Movie / Album : Captain

Lyrics Writer : Madhan Karky

பாடகர்கள் : நிகிதா காந்தி மற்றும் கிறிஸ்டோபர் ஸ்டான்லி

இசை அமைப்பாளர் : டி. இமான்

பாடல் ஆசிரியர் : மதன் கார்க்கி

ஆண் : ட்ரூபர்ஸ் இஸ்னாட் திஸ் யுவர் டே
இஸ்னாட் திஸ் தி ஒன்லி வே
விக்டோரி அவெய்ட்ஸ் யு
வாட் சே

பெண் : பேட் பேட் பேட்டில் பிரேக்ரன்ஸ்
இடேர்னல் பேட்டில் பிரேக்ரன்ஸ்
ப்ளூமிங் பாம்ப் மேடொவ்ஸ்
பியூமிங் ஹார்ட்ஸ் அரௌண்ட் யா

பெண் : டேர் டேர் டேரிங் இக்னோரன்ஸ்
வியரிங் யுவர் டேரிங் இக்னோரன்ஸ்
பூமிங் டார்க் பையர்
க்ளூமி ஸ்கைஸ் எபோவ் யா

பெண் : ஓ னோ ஒண் டு லீட் யா
யு ஆர் யுவர் லீடர்
எண்டிங்ஸ் வோன்’ட் மேட்டர்
ஷோ யு’ஆர் எ ஃபைட்டர்
பெண் : டோன்’ட் சரண்டர்
யு ஆர் தி மான்ஸ்டர் ஹண்டர்
சிலே தி ப்ரெடடர்

இருவர் : யு ஆர் எ ஃபைட்டர்
வாட்’ஸ் யுவர் டெஸ்டினி
யு ஆர் எ சோல்ஜர்
கூஸ் யுவர் எனிமி

இருவர் : யு ஆர் எ ஃபைட்டர்
வெயர்’ஸ் யுவர் ஆர்மெரி
யு ஆர் எ சோல்ஜர்
றைட் யுவர் ஹிஸ்டோரி

பெண் : ……………………

ஆண் : யு ஆர் எ ஃபைட்டர்
யு ஆர் எ சோல்ஜர்

ஆண் : லெட் யுவர் சீல்ட்ஸ் கெட் ஸ்ட்ரோங்கர்
லேட் யுவர் ரிப் லைவ் லோங்கர்
நத்திங் கேன் ஸ்டாப் யு வாட் சே

பெண் : பேட் பேட் பேட்டில் பிரேக்ரன்ஸ்
இடேர்னல் பேட்டில் பிரேக்ரன்ஸ்
ப்ளூமிங் பாம்ப் மேடொவ்ஸ்
பியூமிங் ஹார்ட்ஸ் அரௌண்ட் யா

பெண் : டேர் டேர் டேரிங் இக்னோரன்ஸ்
வியரிங் யுவர் டேரிங் இக்னோரன்ஸ்
பூமிங் டார்க் பையர்
க்ளூமி ஸ்கைஸ் எபோவ் யா

பெண் : ஓ னோ ஒண் டு லீட் யா
யு ஆர் யுவர் லீடர்
எண்டிங்ஸ் வோன்’ட் மேட்டர்
ஷோ யு’ஆர் எ ஃபைட்டர்

பெண் : டோன்’ட் சரண்டர்
யு’ஆர் தி மான்ஸ்டர் ஹண்டர்
சிலே தி ப்ரெடடர்

இருவர் : யு ஆர் எ ஃபைட்டர்
வாட்’ஸ் யுவர் டெஸ்டினி
யு ஆர் எ சோல்ஜர்
கூஸ் யுவர் எனிமி

இருவர் : யு ஆர் எ ஃபைட்டர்
யு ஆர் எ சோல்ஜர்

பெண் : பென்ட் இன் தி வுட்ஸ் அண்ட் கேமௌபிளேஜ்
அஸ் எ ட்ரீ அஸ் எ லீப் அஸ் ஸ்டில் அஸ் எ ஸ்டோன்
யு ஆர் அமிடிஸ்ட் எ சபோடேஜ்
பீல் தி ஹீட் பீல் தி சில்
பீல் இட் இன் யுவர் போன்

பெண் : டேஞ்சர் லவ்ஸ் யு ப்ரம் தி ஸ்டார்ட்
அண்ட் யுவர் புல்லட்’ஸ் வெய்ட்டிங் பார் எ ஹார்ட்
ரோசஸ் லே எய்ன்’ட் இன் யுவர் பாத்

பெண் : த்ரோன்ஸ் ஆர் அட்லாஸ் இன் யுவர் வ்ராத்
இன் எ வே திஸ் பைட் வில் மீட் தி எண்ட் டுடே
லெட்’ஸ் மேக் அவர் எனிமீஸ் மீட் தெயர்
காட் டுடே
காட் டுடே

பெண் : அஸ் ஐ வாக் வித் யு
இட்’ஸ் விக்டொரி தேட் ஐ சி
அஸ் ஐ ப்ரோமிஸ்ட் யு
தி நெஸ்ட் ரவுண்டு பீர்’ஸ் ஆன் மி

பெண் : ரோஸ்ட் தி போ
மெல்ட் தி ஸ்னோ
லெட்’ஸ் டோஸ்ட் லேட்டர்

இருவர் : யு ஆர் எ ஃபைட்டர்
வாட்’ஸ் யுவர் டெஸ்டினி
யு ஆர் எ சோல்ஜர்
கூஸ் யுவர் எனிமி

இருவர் : யு ஆர் எ ஃபைட்டர்
வெயர்’ஸ் யுவர் ஆர்மெரி
யு ஆர் எ சோல்ஜர்
றைட் யுவர் ஹிஸ்டோரி

பெண் : ……………….
யு ஆர் எ ஃபைட்டர்..



You Are A Fighter Lyrics in English

You Are A Fighter Varigal in Tamil

Other Song in Captain Album

Browse the complete film Captain songs lyrics.

Movie Captain
Music Director D. Imman
Lyricist Madhan Karky
Singer Christopher Stanley, Nikhitha Gandhi

Lyrics Added by: Ganavarshini

Contents

Find the songs lyric in tamil. Share any particular song name or movie name, we will update its song lyrics within a week. Did we missed anything? Please let u know, via the contact form.

We are looking for a passionate movie lovers to join our team. Just update song lyrics & Get rewarded for the work. Leave a request in the contact form.