Yenna Sonna CSK Anthem Lyrics

Here is the Yenna Sonna CSK Anthem Song Lyrics in Tamil / English. Select any below option.


Yenna Sonna CSK Anthem Lyrics in English

Film / Album : Album Songs 2021

Lyrics Writer : Arivu

Singers : Arivu , Bjorn

Music by : Bjorn Surrao

Male : Vannakam chennai makkalae
Oh yeah yeah yeah yeah

Male : Broda Bjorn
Born with a J
Arivu
Sing for them
Super King

Male : Buddy buddy whatsapp man
Adhiradi saravedi whos that man
Ready ready master plan
Erangu machi its your turn

Male : Veri veri aatam dhaam
Varuvadhu chennai kootam dhaan
Edukudhu ottam dhaan
Therikudhu thala-oda shot-um dhaan

Male : Ayyy

Male : Inna sonna

Male : Hey what did you say

Male : Innaa sonna

Male : CSK

Male : Innaa sonna

Male : What you gonna do

Male : When we come for you

Male : Ayyy inna sonna

Male : Hey what did you say

Male : Innaa sonna

Male : CSK

Male : Innaa sonna…(2)… (2)

Male : 3,2,1
Master the Blaster

Male : Wanna see you
Do it like me
And flow it like me
Yeah there is no other

Male : Wanna see you
Start the party
And rock the party
Yeah no undercover

Male : Wanna see you
Rule it like me
And prove it like me
Yeah there is no other

Male : We be down in history
Bringing the bomb bomb bomb
No mystery

Male : Singing
Hey hey hey…..(3)
Bringing the bomb (3)
Bomb .. bomb….bomb

Male : CSK .. CSK .. CSK
Enna sonna !!!

Male : Ayyy

Male : Inna sonna

Male : Hey what did you say

Male : Innaa sonna

Male : CSK

Male : Innaa sonna

Male : What you gonna do

Male : When we come for you

Male : Ayyy inna sonna

Male : Hey what did you say

Male : Innaa sonna

Male : CSK

Male : Innaa sonna…(2)… (2)


Yenna Sonna CSK Anthem Paadal Varigal in Tamil

Movie / Album : Album Songs 2021

Lyrics Writer : Arivu

பாடகர்கள் : அறிவு மற்றும் பி ஜோர்ன்

இசை அமைப்பாளர் : பி ஜோர்ன் சுரராவ்

ஆண் : வணக்கம் சென்னை மக்களே
ஓஹ் ஏஹ் ஏஹ் ஏஹ் ஏஹ்

ஆண் : பரோடா பிஜோர்ன்
பார்ன் வித் எ ஜே
அறிவு
சிங் ஃபார் தெம்
சூப்பர் கிங்

ஆண் : பட்டி பட்டி வாட்சப் மேன்
அதிரடி சரவெடி ஃகூஸ் தட் மேன்
ரெடி ரெடி மாஸ்டர் பிளான்
இறங்கு மச்சி இட்ஸ் யுவர் டர்ன்

ஆண் : வெறி வெறி ஆட்டம் தான்
வருவது சென்னை கூட்டம் தான்
எடுக்குது ஓட்டம் தான்
தெறிக்குது தலையோட ஷாட்ஸ்’ம் தான்

ஆண் : ஏய்

ஆண் : இன்னா சொன்ன

ஆண் : ஹேய் வாட் டிட் யூ சே

ஆண் : இன்னா சொன்ன

ஆண் : சி எஸ் கே

ஆண் : இன்னா சொன்ன

ஆண் : வாட் யூ கொன்ன டூ

ஆண் : வென் வீ கம் ஃபார் யூ

ஆண் : இன்னா சொன்ன

ஆண் : ஹேய் வாட் டிட் யூ சே

ஆண் : இன்னா சொன்ன

ஆண் : சி எஸ் கே

ஆண் : இன்னா சொன்ன…(2)…(2)

ஆண் : 3,2,1
மாஸ்டர் தி பிளாஸ்டர்

ஆண் : வான்ன ஸீ யூ
டூ இட் லைக் மீ
அண்ட் ஃபுலோ இட் லைக் மீ
யாஹ் தேர் இஸ் நோ அதர்

ஆண் : வான்ன ஸீ யூ
ஸ்டார்ட் தி பார்ட்டி
அண்ட் ராக் தி பார்ட்டி
யாஹ் நோ அண்டர் கவர்

ஆண் : வான்ன ஸீ யூ
ரூல் இட் லைக் மீ
அண்ட் ப்ரூவ் இட் லைக் மீ
யாஹ் தேர் இஸ் நோ அதர்

ஆண் : வீ பீ டவுன் தி ஹிஸ்டரி
பிரிங்கிங் தி பாம் பாம் பாம்
நோ மிஸ்டரி

ஆண் : சிங்கிங்
ஹே ஹே ஹேய்…(3)
பிரிங்கிங் தி பாம்…(3)
பாம் பாம் பாம்

ஆண் : சி எஸ் கே,.. சி எஸ் கே.. சி எஸ் கே
என்ன சொன்ன..!!!

ஆண் : ஏய்

ஆண் : இன்னா சொன்ன

ஆண் : ஹேய் வாட் டிட் யூ சே

ஆண் : இன்னா சொன்ன

ஆண் : சி எஸ் கே

ஆண் : இன்னா சொன்ன

ஆண் : வாட் யூ கொன்ன டூ

ஆண் : வென் வீ கம் ஃபார் யூ

ஆண் : இன்னா சொன்ன

ஆண் : ஹேய் வாட் டிட் யூ சே

ஆண் : இன்னா சொன்ன

ஆண் : சி எஸ் கே

ஆண் : இன்னா சொன்ன…(2)…(2)



Yenna Sonna CSK Anthem Lyrics in English

Yenna Sonna CSK Anthem Varigal in Tamil

Other Song in Album Songs 2021 Album

Browse the complete film Album Songs 2021 songs lyrics.

Movie Album Songs 2021
Music Director Bjorn Surrao
Lyricist Arivu
Singer Arivu, Bjorn

Lyrics Added by: Sasita

Contents

Find the song lyrics in tamil. Share any particular song name or movie name, we will update its song lyrics within a week. Did we missed anything? Please let u know, via the contact form.

We are looking for a passionate movie lovers to join our team. Just update song lyrics & Get rewarded for the work. Leave a request in the contact form.